Dag vol activiteiten bij De Zaak van Barneveld

Op zaterdag 4 april bestaat leerwerkbedrijf en kringloopwinkel ‘De Zaak van Barneveld’ precies één jaar. De winkel aan de Anthonie Fokkerstraat 29A in Barneveld organiseert een gezellige dag vol leuke activiteiten en acties, om dit te vieren. De dag zal tot 17.00 uur duren.

Leuke activiteiten
Op 4 april is het nóg leuker om naar de kringloopwinkel te komen. Iedere bezoeker mag namelijk bij aankomst aan het rad van fortuin draaien, en maakt daarmee kans op een leuke prijs of korting op uw aankopen. Daarna kunt u in de winkel op zoek gaan naar een gouden ei tussen de kringloopspulletjes. Als u deze vindt mag u (of uw kind) gratis een (kinder)boek naar keuze uitzoeken! Ook kunt u kijken naar een demonstratie over het maken van iets unieks van gebruikte vazen.

Voor de kinderen
Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht. De kinderen kunnen paaseieren schilderen en zoeken, een paashaas deelt chocolade-eitjes uit en er is een popcornmachine aanwezig. Van 12.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen zich in de winkel laten schminken. Hopelijk wordt het mooi weer, want in dat geval komt er ook nog een springkussen bij de ingang van de winkel.