Binnenkort eerste Pop-Up SOEK kringloopmarkt

In het Dorpscentrum Oegstgeest zal op 13 en 14 september voor het eerst een zogeheten pop-up kringloopwinkel plaatsvinden georganiseerd door Stichting Oestgeester Kringloop (SOEK). Een extra uitbreiding is dat iedereen op vrijdag 12 september tussen 09.30 en 11.30 uur zelf kringloopgoederen kan afgeven, die de volgende dagen op de kringloopmarkt verkocht zullen worden.

Voorbereiding
Het bestuur van SOEK heeft deze zomer samen met haar vrijwilligers hard gewerkt om deze eerste pop-up SOEK mogelijk te maken. Zo is er een oriƫnterend gesprek gevoerd met wethouder Jos Roeffen en de ambtenaren van de Milieustraat en er is van alles gedaan om zoveel mogelijk vrijwilligers te werven voor de voorbereiding en organisatie.

Zelf spullen afgeven
SOEK beschikt nog niet over een eigen opslagruimte. Wanneer u spullen wilt leveren voor de kringloop let dan op dat uw goederen schoon, niet kapot, veilig en niet te groot zijn. Het gaat in eerste instantie dus alleen om kleine spulletjes. In de toekomst zal het wellicht mogelijk zijn kleding, grote meubelen en elektrische apparaten te leveren. De spullen kunnen via de hoofdingang van het Dorpscentrum in Oegstgeest worden aangegeven bij de kramen van de SOEK.