30 november Repair Café in Hoogeveen

De vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen zijn zaterdag 30 november weer aanwezig in kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. Zij helpen u bij de reparatie van bijv. een wekkerradio die geen geluid meer geeft, een mixer met kuren, een boormachine die niet goed meer boort, een stoel met een losse leuning, een langzame laptop, een broek met een losse zoom, een lamp die dienst weigert, een sweater met een gat, een tosti-ijzer dat niet meer warm wordt of een stroeflopende naaimachine... Noem maar op! Het Repair Café levert zo een bijdrage aan het milieu.
Ook is er iemand aanwezig voor kleine computerproblemen zoals het helpen bij het installeren van uw zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. Dit kan tussen 11 en 13 uur.

Reparatie is helemaal gratis, maar het Repair Café is altijd erg blij met uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Kringloopwinkel Het GOED is op deze dag gewoon geopend, met voor alle bezoekers van de kringloop of het Repair Café gratis koffie en thee!