29e Jaarvergadering bij kringloop Over/Nodig Putten

In de Huifkar van Kringloopwinkel Over/Nodig te Putten is alweer de 29ste Jaarvergadering gehouden. Ook deze keer bleek uit het Jaarverslag en de cijfers, gepresenteerd door boekhouder Bert van der Pol, dat de kringlooporganisatie met 35 vrijwilligers nog steeds een belangrijke sociale en volwaardige maatschappelijke functie vervult. De kringloopwinkel levert een waarde voor hergebruik van goederen, recycling en met name financiële ondersteuning van goede doelen in Putten. Maar niet alleen in putten ook in de verdere regio, landelijk , en zelfs op verschillende continenten in de wereld levert de stichting goede diensten.

Bedankjes
Bijzonder in deze vergadering was dat Wim van Peet, mede oprichter van de Kringloopwinkel, benoemd werd tot Erelid van de Kringloopwinkel Over/Nodig. Samen met een ander Ere lid, Ank van Elburg, die ook al bijna 25 jaar bij de winkel werkt, werd hij in de bloemetjes gezet.
Verder waren er nog bloemen voor Gerrit van der Aa ( 20jaar lid ) Marielle Pronk ( 15 jaar lid ) Elly Groenevelt ( 10 jaar lid ) Margriet van de Kamp ( 10 jaar lid ) Douwe Bos ( 10 jaar lid ) Ruud van Drie ( 10 Jaar lid ) en Herman de Kok ( 5 jaar lid ) .
In het bijzonder werden de ophaal- en bezorg vrijwilligers van de kringloopwinkel genoemd. Zij zijn degene die elke dinsdag en donderdag rondrijden om de vele goederen, grote en zware, op te halen en bezorgen. Zij voeren deze taak met veel enthousiasme uit en daarom was er tijdens de Jaarvergadering extra aandacht om hen te bedanken.