Wubben Handelsmaatschappij B.V. - inzamelen en verwerken van olie-gelateerd afval

Email contactpersoon: 

afgewerkte olie, oliefilters, koelvloeistof, remvloeistof, remolie, olie-water-slib, brandstofrestanten, afgewerkteolie, afgewerkte-olie, smeerolie, motorolie, trafo-olie, transformatorolie, hydraulische olie, hydrauliekolie, olie-inzameling, inzameling, olie-recycling, koelvloeistofverwerking, olieverwerking, oliebewerking, glycolrecycling, afvalinzameling, afvalverwerking, gevaarlijk afval, afgewerkte koelvloeistof, afgewerkte remvloeistof, tankreiniging, lege emballage, boorolie, snijolie, slijpolie, walsolie, emulsie

Bedrijf: 

Leverancier

Profiel: 

Wubben Handelsmaatschappij B.V. te Roosendaal is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van inzameling en verwerking van afgewerkte olie ("uw afgewerkte olie is geld waard") en andere olie gerelateerde afvalstromen. Vanaf 1/7/2010 is Wubben onderdeel van de Avista Oil Group.

Naast het inzamelen en verwerken van afgewerkte olie kunnen wij tevens zorgen voor het inzamelen en verwerken van koelvloeistof, oliefilters, remvloeistof, brandstofrestanten (benzine/diesel), olie-water-slib, lege emballage en boor- en snijolie. Dit kunnen wij in een totaalpakket voor u aanbieden.

Wubben streeft ernaar koploper te zijn in de implementatie van de laatste regelgeving en milieu eisen. Het bedrijf, materiaal en het personeel beschikken over alle benodigde papieren, certificeringen, vergunningen en vooral veel kennis en ervaring.

Wubben staat voor kwaliteit, veiligheid, milieu, innovatie en duurzaamheid.

Naast de inzameling van afvalolie en olie-gerelateerd afval zijn wij ook zeer actief op het gebied van het reinigen van ondergrondse en bovengrondse tanks. Sinds 1980 hebben wij al tienduizenden tanks behandeld. Naast veel voorkomende tanks, zoals benzine, diesel- en huisbrandolie conform KIWA BRL-K905.

Afvalolie: uw zorg, onze specialiteit, vertrouwd, snel, duidelijk.

Email algemeen: 

Contactpersoon: 

Marco Adan

Producten: 

0165-555888