Welu Slijptechniek B.V.

Slijpen, Rotormessen, Statormessen, Snijkronen, Meshouders, Weima, Zerma, Rapid, Herbold, Tria, Previero, Dreher, Ettlinger, Erema.

Email contactpersoon: 

Bedrijf: 

Leverancier

Profiel: 

Welu Slijptechniek & Verspaning BV is in 1994 opgericht met als hoofdactiviteit het slijpen en leveren van industriemessen voor de recyclingindustrie.

Vanaf 1998 zijn er verspanende bewerkingen toegevoegd, hierdoor kunnen wij naast kleine series en enkelstuks ook grote series leveren tegen scherpe prijzen. Wij hebben ruime ervaring als het gaat om productie van machinedelen, ventielblokken - manifolds, gietwerk en componenten voor automobielindustrie en recyclingindustrie.

Ook montage werkzaamheden en complete assemblage van uw producten is mogelijk. Voor andere bewerkingen, zoals harden, verzinken en verchromen, kunt u ook bij ons terecht. De intensieve samenwerking met externe specialisten resulteert in een zo uitgebreid mogelijke dienstverlening en een zo compleet mogelijk product.

Door de groei in de afgelopen jaren zijn wij een aantal keer verhuisd, sinds 2006 zijn wij gevestigd aan de Vriezendijk in Den Ham (Overijssel).

Vanaf deze locatie kunnen wij onze klanten datgene blijven bieden waar wij voor staan: kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service voor een zeer concurrerende prijs.

Email algemeen: 

Contactpersoon: 

A. Lunenborg

Producten: 

0546-671461