Gips Recycling Nederland BV

Email contactpersoon: 

Gips Recycling

Bedrijf: 

Verwerker

Profiel: 

Gips Recycling Nederland BV is een onderneming welke zich inzet voor het milieuvriendelijk verwerken van gipsafval afkomstig uit bouw- en sloopprojecten. Het afval wordt volledig gerecycled tot een grondstof voor de gipsplaatsverwerkende industrie.

Gipsblokken en platen worden ingezameld op gemeentelijke milieustraten en sites waar gebouwd of gesloopt wordt. Door het gescheiden inzamelen van het afval, kan doorgaans fors worden bespaard op de verwerkingstarieven. Gipsafval wordt namelijk vaak nog afgevoerd met de duurste fracties, zoals bouw- en sloopafval, grof vuil of zelfs restafval. Bovendien wordt gips door andere verwerkers meestal gestort in Duitse mijnen terwijl het dus door ons wordt verwerkt tot een nieuwe grondstof.

Gips Recycling Nederland BV is een dochteronderneming van het Deense Gips Recycling International A/S, een onderneming welke de recycling van gipsafval sinds 2001 mogelijk maakt op de Scandinavische markt. Op deze site vindt u meer informatie over deze onderneming, redenen om gipsafval te laten recyclen, de speciale gipscontainers etc

Voor meer informatie en de tarieven voor recycling kunt u contact opnemen met ons kantoor in Groningen.

Gips Recycling Nederland BV
Postbus 8023
9702 KA Groningen

Telefoon (0031) (0)50 751 61 21
Fax (0031) (0)50 751 61 22
info@gipsrecycling.nl

Email algemeen: 

Contactpersoon: 

Martine Meijering

Producten: 

06 46 40 46 94