Milieustraat Haaren

Gemeente: 

Haaren

Locatie

Helvoirtseweg 6 B
5076 PK Haaren
NL

Openingstijden: 

Zaterdag tussen 09.00 - 15.00 uur en elke woensdag tussen 13.30 - 16.30 uur geopend (uitgezonderd op erkende feestdagen en op zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur tijdens de carnaval).

Afvalsoorten: 

Onder groenafval wordt verstaan: snoeiafval afkomstig van tuinonderhoud, bladeren en grasmaaisel. Geen groente- en fruitafval, bielzen en grasmatten.
Voor alle inzamelpunten geldt een maximum hoeveelheid van 2 m3 groenafval (= de hoeveelheid van een 1-assige aanhanger) per openingsmoment. Dit ter voorkoming dat inwoners grote partijen groenafval aanbieden zodat voor andere mensen geen mogelijkheid meer aanwezig is om hun groenafval binnen hun eigen dorp aan te bieden.
Het aanbieden van grote hoeveelheden groenafval middels een dubbelasser of een vergelijkbare grote aanhanger of tractor is niet toegestaan.
Op de inzamelpunten is geen stortvak aanwezig. U dient uw groenafval dusdanig aan te bieden dat u zelf eenvoudig dit materiaal in de container of kraakperswagen (= huisvuilwagen) kunt deponeren.
Het voortijdig deponeren van uw snoeihout op de inzamelpunten is niet toegestaan.
Grote partijen groenafval kunt u op de milieustraat in Haaren aanbieden. Hier kunt u het materiaal in het daartoe aangewezen stortvak deponeren

Locatie