Gemeentewerf Eemnes

Gemeente: 

Blaricum, Eemnes

Locatie

Zuidersingel 2
Eemnes
NL

Openingstijden: 

Elke vierde vrijdag in de maanden januari, maart, mei, juli, september en november, tussen 13.00 en 16.00 uur. Elke vierde zaterdag van de maanden februari, april, juni, augustus en oktober tussen 10.00 en 13.00.

Afvalsoorten: 

grof huishoudelijk afval: het afval dat qua formaat en gewicht niet in een minicontainer, verzamelcontainer of vuilniszak past of mag. Autobanden en asbest.

Bijzonderheden: 

Alleen particulieren woonachtig in het gewest Gooi en Vechtstreek kunnen op de scheidingsstations terecht. Om legitimatie kan worden gevraagd!

Het aanbieden van bedrijfsafval is niet toegestaan, hiervoor kunt u terecht bij verschillende bedrijven in de regio.

U kunt per twee weken één maal maximaal 1 m3 grof huishoudelijk afval gratis aanbieden. Heeft u meer afval, dan brengt de GAD kosten in rekening. Op de scheidingsstations kunt u pinnen en chippen.
Bied het afval soort bij soort aan in de juiste container. Zo voorkomt u vervuiling. Gemengde (vervuilde) afvalstromen zijn namelijk niet meer geschikt voor hergebruik of recycling.
U wordt geacht zelf het afval in de containers te doen.
Materialen en spullen mogen niet van het scheidingsstation worden meegenomen.
Voorkom zwerfafval en houd het scheidingsstation netjes. Een bezem is aanwezig bij de beheerder. Ook de omgeving van het scheidingsstation mag niet worden bevuild door zwerfafval, dus: bind uw afval goed vast en dek uw aanhanger goed af. De politie controleert hier regelmatig op.
Roken op het scheidingsstation is verboden.
Stapvoets rijden.
Let op uw veiligheid en die van uw kinderen.
Het is verboden machines of ander materieel zelf te bedienen behoudens in geval van nood de noodstop.

Locatie