Containerpark Westerlo

Gemeente: 

Westerlo

Locatie

Oevelse dreef 35
Tongerlo
Phone: 014 56 27 75
BE

Openingstijden: 

maandag 8.30 tot 12 en 13 tot 16.10 uur
dinsdag gesloten
woensdag 8.30 tot 12 en 13 tot 16.10 uur
donderdag 8.30 tot 12 en 13 tot 16.10 uur
vrijdag 13 tot 16.10 uur
zaterdag 9 tot 15 uur
zondag en feestdagen gesloten

Afvalsoorten: 

Gratis: Bladeren en boomvruchten van loofbomen openbaar domein - papier en karton - metaal - KGA - frituurolie - hol glas van glazen, flessen en bokalen - autobanden - videobanden en cassettes - afgedankte elektrische apparaten (AEEA) - herbruikbare kledij en schoenen - herbruikbare goederen - inktpatronen - kurken stoppen - plastic doppen.

Betaald: groot huisvuil, groenafval, snoeihout en boomstronken, vlak glas, bouw- en sloopafval, steenpuin en beton, kalk, roofing, gyproc, asbesthoudend afval, pvc-bouwafval, asfalt, houtafval, piepschuim (tot 60 liter gratis) en landbouwfolie, wikkelfolie en kuilfolie (tijdens jaarlijkse actie in juni).

Bijzonderheden: 

Om toegang te krijgen tot het containerpark heeft u een toegangskaart (containerparkkaart) nodig. Die is te krijgen bij het onthaal op het gemeentehuis. Betalen kan enkel met de containerparkkaart.
U kunt via bancontact zelf saldo op uw kaart zetten op het containerpark en op het gemeentehuis. Met cash geld de kaart opladen kan enkel bij de infobalie van het gemeentehuis.
Op het park rijdt u eerst over het gratis gedeelte. Daarna kunt u via een weegbrug het betaalde gedeelte oprijden. Rij per afvalfractie opnieuw over de weegbrug.
Kleine en middelgrote bedrijven kunnen met bedrijfsafval dat kan gelijkgesteld is aan huishoudelijk afval terecht op containerpark.
Op het park kunt u ook een compostvat of -bak kopen.

Locatie