Containerpark Sint-Genesius-Rode

Gemeente: 

Sint-Genesius-Rode

Locatie

Stationsstraat 41
Sint-Genesius-Rode
BE

Openingstijden: 

Maandag 13 tot 17 uur
Woensdag 13 tot 17 uur
Donderdag 13 tot 17 uur
Vrijdag 13 tot 17 uur
Zaterdag 9 tot 12 uur en 13 tot 17 uur
Zon- en feestdagen gesloten

Afvalsoorten: 

PMD, plastiek, AEEA, asbestcement, KGA, batterijen en bebat, blikjes en conserven, cartridges van printers of kopieermachines, frituurolie en -vet, wit en gekleurd glas, grof vuil, hout, kurk, motorolie, neon buislampen, papier en karton, steen, textiel, kleding en schoeisel, tuinafval en herbruikbare goederen voor de kringwinkel.

Bijzonderheden: 

De toegang tot het containerpark is gratis voor particuliere inwoners van Sint-Genesius-Rode, als men niet meer dan 1 m³ afval afzet.
Enkel personenwagens zijn toegelaten met eventuele aanhanger.

Eén toegang met méér dan 1m³ afval kost € 9,50 per m³ en kan enkel op maandag- en vrijdagvoormiddag (9 tot 12 uur) worden gebracht. Vooraleer je aan te bieden in het containerpark dien je dit bedrag te betalen aan het loket van de dienst ontvangerij. Je ontvangt dan een betaalbewijs dat geldt als toegangsticket tot het containerpark.

Bij de ingang kun je je Belgische identiteitskaart in de lezer van de toegangsbareel steken om toegang te krijgen.
Inwoners die geen Belgische identiteitskaart hebben, gebruiken daarvoor hun elektronische vreemdelingenkaart. Indien je deze kaart ook niet hebt kan je een speciale toegangskaart met uniek nummer en een elektronische chip aanvragen bij de financiële dienst.

U mag maximaal 5 keer per maand per adres naar het containerpark komen. U kunt niet langer dan 15 minuten op het park verblijven. Uiterlijke toegang is 15 minuten vóór sluitingstijd.

Locatie