U bent hier

Informatie over recycling, afval en hergebruik

Recycling Platform biedt het laatste nieuws over recycling, afval en hergebruik van materialen. Recycling Platform legt u de principes van recycling uit en geeft een compleet overzicht van bestaande technologieën. Op deze site vindt u informatie over milieustraten, kringloopwinkels, interessante literatuur en zelfs knipseltips. Recycling Platform is een ontmoetingsplaats voor iedereen geinteresseerd in, betrokken bij of werkzaam in de afval recycling industrie. Wilt u meer weten over afval recycling? Vindt u afval recycling belangrijk, dan is deze site iets voor u! Lees meer...

Nieuws

Opmerkelijke inbraakpoging milieustraat Son en Breugel

Een dief is op heterdaad betrapt tijdens een poging om spullen mee te nemen van het terrein van de milieustraat in gemeente Son en Breugel. De 41-jarige man uit Eindhoven is aangehouden en er is een proces-verbaal opgesteld door de politie.

Plannen voor verandering milieustraat Oud Gastel

De buurgemeenten Roosendaal en Halderberge hebben samen het idee om een nieuwe milieustraat te openen. De huidige milieustraat bevind zich in het dorpje Oud Gastel aan Rietschotten 7. Er word overwogen de milieustraat in zijn geheel te verplaatsen naar een beter geschikte locatie. Maar het is ook mogelijk om de milieustraat op de huidige locatie uit te breiden. De plannen zijn nog in ontwikkeling en de gemeentes onderzoeken en bespreken nu verschillende mogelijkheden.

Discussie rondom hoeveelheid opgeslagen afval milieustraat Meppel

Er is in de afgelopen weken nogal wat ophef geweest over de grote afvalbergen op het milieustraat van de gemeente Meppel. Al eerder heeft de CDA fractie van de gemeenteraad vragen gesteld aan burgemeester en wethouders over de alsmaar groter wordende afvalbergen. Zij wilden weten of het college hier iets aan ging doen.